Selecteer een pagina

img_8518Deze keer een lange week met veel ups and downs.. Een week die anders was dan alle andere chemoweken. Een week waarin ik langer ziek was en de bijwerkingen niet mild.

Een week waarin ik op de 5e dag voor het eerst ben gaan wandelen met mijn kleine ‘tijgers’ en hoopte dat dit het begin was van mijn goede dagen. Helaas werd ik de dag erna weer teruggefloten..

Een week waarin veel mensen snotteren en ziek zijn en daardoor mij niet kunnen en mogen bezoeken omdat ik nu erg vatbaar ben en zelf niet ziek mag worden..

Een week waarin er onverwacht het slechte nieuws kwam dat een andere hardloper uit mijn marathongroep, mijn mental, ook getroffen is door de vreselijke ziekte die de naam kanker draagt. Een loopvriend waar ik heel veel respect voor heb omdat hij een ongelooflijke doorzetter is en omdat hij o.a. degene is die mij gemotiveerd heeft om de halve marathon in Eindhoven in 2015 te lopen in een hele mooie tijd. Keep the faith Maurice. Alone we are strong, together we are stronger!

Een week waarin mijn kleine nichtje haar 21e verjaardag viert. Ik blij en dankbaar ben dat ik op haar feest aanwezig mag zijn maar tegelijkertijd ook verdrietig omdat ze op deze bijzondere dag haar lieve mama, mijn dappere zus, extra mist. Dit zijn harde levenslessen voor een jongvolwassene die in je geheugen gegrift blijven.. jouw mama is voor altijd in jouw hart Cassidy ❤

Een week waarin ik me nu al meer druk maak voor de volgende kuur omdat de angst gewoon soms het roer wil overnemen..

Maar ook een week van besef.. besef dat niet alles vanzelfsprekend is en ik gewoon moet doorknokken ook al is dat niet altijd even gemakkelijk…

“Have hope, be strong, laugh loud, live & play in the moment, smile often, dream big and be happy.”    

Share This