Selecteer een pagina

Onderstaande tekst is geschreven door mijn lieve collega Pascal Custers. Met haar werk ik inmiddels 16 jaar samen op kantoor bij Berner Produkten bv in Landgraaf. Pascal en Lisette, de Siamese tweeling van Berner, want zo worden wij genoemd. 16 jaar geleden begonnen als directiesecretaresses in een duo-baan en daarna beiden 32 uur per week 2 handen op 1 buik. Maar ook na het werk kunnen we vaak niet zonder elkaar en daardoor zijn we ook nog eens hele goede vriendinnen. In al die jaren hebben wij veel lief en leed gedeeld, vandaar dat ik haar gevraagd heb of zij een stukje voor mijn blog zou willen schrijven over een bijzondere avond waarin voor mij weer duidelijk werd hoe blij en trots ik ben dat ik voor een top bedrijf als Berner mag werken en dat hoop ik nog vele jaren te doen! Dank jullie wel lieve collega’s!

“Alone we are strong, together we are stronger”

Door: Pascal

Ook bij Berner is het bericht over Lisette’s ziekte als een bom ingeslagen. Ongeloof, angst en verdriet overheersen en we voelen ons verslagen. We kunnen en willen niet machteloos toekijken en er wordt dan ook door lieve collega’s het plan opgevat om naar de Gerarduskapel in Wittem te lopen om voor Lisette een kaarsje aan te steken en te bidden. De datum waarop we dit gaan doen is een bewuste keuze, 27 september. Op deze dag is het precies 1 jaar geleden dat op ’n mooie zondagochtend onze geliefde collega Hub Essers uit ’t leven werd gegrepen. Wij missen Hub nog elke dag bij Berner en moeten er niet aan denken dat wij ook onze Lisette kunnen gaan verliezen. Vanavond hebben we de wandeling gemaakt naar Wittem. Verdriet verbroedert dat bleek ook nu weer, collega’s van kantoor, logistiek en onze buitendienst, al dan niet vergezeld door gezins- en familieleden liepen met dezelfde intentie naar Wittem. Zoals een collegaatje zei: “Berner is een familiebedrijf.”  En dat voel je. Samen zijn wij sterk en ook ik ben trots om deel uit te mogen maken van deze grote en warme familie.

Lieve Lisette, wij hopen met heel ons hart dat jij nog heel lang van onze Berner familie deel mag uitmaken, wij kunnen jou echt niet missen.

Liefs, Pascal

Share This