Selecteer een pagina

Vandaag is de grote dag. De dag waar we met z’n allen naartoe geleefd hebben sinds het moment dat de diagnose werd gesteld begin oktober 2015.

Vanochtend om 7.30 uur is Luce naar de operatiekamer gebracht. Jan en ik mochten tot een bepaald punt mee lopen en het liefst zouden we tot de laatste seconde bij haar willen blijven maar dat gaat helaas niet. We hebben haar nog even kunnen knuffelen en haar gezegd dat het allemaal goed komt. Het is zwaar om je zus en je vrouw achter te moeten laten en je tranen proberen te bedwingen maar we vertrouwen er nog steeds op dat ze in goede handen is en we houden goede moed.

Het wachten zal slopend zijn, maar Luce zou niet wilen dat we urenlang gaan piekeren en lopen ijsberen. Dus we proberen zo goed mogelijk door deze dag te komen.

We hopen dat de arts straks met positief nieuws komt en dat Luce snel kan herstellen van deze zware operatie zodat we ook dit deel weer kunnen afsluiten. Ze is uit een diep dal gekomen en heeft haar portie nu wel gehad dacht ik zo..

Ook dit kaarsje brandt voor jou lieve zus ❤

Foto Lucienne

 

Share This