Selecteer een pagina

Vandaag weer een ritje naar het Antoni Van Leeuwenhoek Amsterdam voor een nieuwe gastroscopie (slokdarm-/maagonderzoek). Rond 15.35 uur was ik aan de beurt. De arts heeft uitgebreid in de de maag, slokdarm en dunne darm gekeken en er zijn ook weer enkele foto’s en biopten genomen. Uiteraard aangegeven dat ik het onderzoek weer met een roesje wil. Deze keer heb ik wel alles meegekregen maar het viel reuze mee. De scherpe randjes van zo’n onderzoek gaan er met zo’n roesje toch wel af. De uitslag van dit onderzoek zal aan dr. Warmerdam teruggekoppeld worden en hoop ik volgende week te horen.

Gisteren aan het eind van de middag belde dr. Warmerdam om mij te vertellen dat ik maandagochtend 26 september om 9.00 uur wordt verwacht in Sittard voor een infogesprek met een verpleegkundige en dat ik om 10.00 uur wordt opgenomen op afd. 5 Oost voor de start van de 1e chemokuur. Los van de uitslag van de gastroscopie vandaag wilde ze zo snel mogelijk starten met de chemo. A.s. maandag zal ik 48 uur lang via een infuus de Folfox-4 chemo toegediend krijgen. Als alles goed gaat mag ik woensdag weer naar huis. Ik laat het voor nu maar even over mij heen komen want ik weet ook niet wat mij nog allemaal te wachten staat. Ik vind het doodeng eerlijk gezegd.

Nu maar hopen dat ik niet al teveel last krijg van de bijwerkingen en dat de kuur aanslaat!

Ik kan het nog steeds niet geloven. Vandaag is het 6 weken geleden dat we definitief afscheid hebben genomen van mijn lieve en dappere zus en 3 weken geleden was ik nog fanatiek aan het hardlopen en aan het trainen voor mijn 2e halve marathon en nu zit ik in deze idiote achtbaan waar maar geen einde aan lijkt te komen!
Maar ik wil zo graag blijven leven. Dat is vanaf het begin mijn drijfveer geweest. Ik ga niet bij de pakken neerzitten. Ik ga door tot het niet meer kan! Met zoveel lieve mensen om mij heen kan dat ook niet anders. Dankjulliewel..

Share This